2012.10.08 :
PRVA DOBRA NOVICA

TRI DOBRE NOVICE, 20.09.2012:

 

PRVA DOBRA NOVICA:

Kyocerini moduli tudi po dvajsetih letih delovanja dajejo vrhunske rezultate.

V prilogi si lahko preberete rezultate neodvisnega preverjanja delovanja in več o tem, kako po 20 letih deluje prva sončna elektrarna v Franciji. Elektrarna je bila na omrežje priklopljena leta 1992, po dvajsetih letih pa se je učinkovitost zmanjšala samo za 8,3%.

To je dobra novica za vse tiste, ki Kyocerine module že imate  in za tiste, ki razmišljate o tem, kakšne module bi izbrali.

 

DRUGA DOBRA NOVICA:

Med globalnimi spremembami je kriza zajela tudi del fotovoltaične industrije. Kar nekaj podjetij je odšlo v stečaj ali je tik pred njim. Recimo – vsem poznanih modulov Sanyo Hit ni več, zaradi finančnih težav jih  je prevzel Panasonic. Na tržišču je ogromna količina modulov podjetij v stečaju po sumljivo nizkih cenah.

Dobra novica pa je ta, da podjetja, ki jih zastopamo, tako Kyocera kot Aleo skupine Bosch, niso v nikakršnih težavah in zagotavljajo odlično kakovost svojim poslovnim partnerjem.

 

TRETJA DOBRA NOVICA:

Za vse, ki še ne veste: na Facebooku lahko pogledate fotografije vseh naših sončnih elektrarn na profilu SONČNE ELEKTRARNE SONEL d.o.o.. Če vam je profil všeč, nas »všečkajte«, če pa vam ni, se bomo potrudili, da vam še bo.

 

Več si lahko preberete tukaj:

  Press release Kyocera Sonel, 17.09.2012

Več >>
.