2018.04.17 : 17.4.2018 TRI DOBRE NOVICE

 

PRVA DOBRA NOVICA: ŠE VEDNO DELAMO DOBRO!

 

Podjetje Sonel je nepretrgoma posluje že od leta 2006, kar ga uvršča med najstarejša in najboljša podjetja na področju fotovoltaike v Sloveniji. Bili smo med tistimi, ki so orali ledino. Postavili smo prvo sončno elektrarno na Koroškem, ki so ji sledile še mnoge druge po vsej Sloveniji. Z zanesljivostjo, poštenostjo in kakovostjo smo si izgradili sloves zanesljivega poslovnega partnerja. S trdim delom in pozitivno energijo smo preživeli tudi krizo panoge med leti 2013 in 2016, ko so v stečaj odšla mnoga podjetja na področju obnovljivih virov energije.  Tudi danes nadaljujemo tako, kot smo začeli, srčno in predano. Veseli in ponosni smo, da smo v vseh teh letih pridobili veliko stalnih strank, ki so za nas veliko več, kot le stranke; postale so del naše Sonelove družine. Hvala Vam, ki ste rasli skupaj z nami. 

 

DRUGA DOBRA NOVICA: ČIŠČENJE SE (ŠE VEDNO) IZPLAČA.

 

Sezona čiščenja je v polnem teku. S čiščenjem sončnih elektrarn dosegamo odlične rezultate. Pri tem ugotavljamo, da se moduli višjega kakovostnega razreda lažje očistijo in tudi v osnovi manj umažejo, zaradi premaza iz nanodelcev. Seveda niso vse elektrarne tako umazane, da bi čiščenje potrebovale. Prilagam pa sliko, kjer vas bo umazanija res presenetila. V takem primeru so donosi lahko tudi do 20% nižji od optimalnih. Še enkrat pa odsvetujemo čiščenje z neprofesionalnim orodjem in sredstvi, ki lahko na modulih povzročijo več škode kot koristi. Prav tako je škodljivo čiščenje z navadno vodo, ker na modulih ostane vodni kamen, ki se potem dobesedno vžge na stekleno površino.

Skratka: redno čiščenje in vzdrževanje dokazano izboljša donos sončne elektrarne. Pokličite nas!

 

Umazani moduli
Primer zelo umazanih modulov, ©SONEL

 

TRETJA DOBRA NOVICA: TUDI SEZONA GRADENJ SONČNIH ELEKTRARN JE V POLNEM TEKU

 

Ekonomika je spet postala zanimiva. Imate streho, ki bi jo radi izkoristili? Vas zanima proizvodnja elektrike za lastno uporabo? Postopki so se precej poenostavili. Kot vselej, vam pri vsem lahko pomagamo in svetujemo. Nenazadnje - lahko se prepričate na naših referenčnih objektih. Tu smo, da Delamo Dobro.

 

Vse novice
.